stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blått och grönt är skönt

Kategori: Modebildsinspiration

Jag tycker det är så kul med de härliga udda färgkombinationer som Elle visar i sitt reportage "Färgeffekt", så jag kör med ytterligare en. Idag blir det grönt och blått.
 
 
Jag började med att ta på mig de knalligt blåa byxorna. Följde sedan upp med ett linne och en mjuk skjorta i grönt. Bilden togs vid dagens slut, så jag ser lite extra skrynklig ut efter en aktiv dag.
 
 
Mixade ihop en massa små armband i samma blåa och gröna toner. Örhängen och skärp i guld och sandaler i någon slags silverguldig nyans.
 
Delar av familjen kom på besök, och tillsammans gav vi oss iväg till en fantasifull parklek, så barnbarnet fick leka av sig. Han hade hur kul som helst.
 
 
Här finns det mycket färgglatt och intressant som triggar en 7-årings fantasi.
 
 
Några modiga i plaskdammen...det var lite kallt!
 
 
Här rattas det något slags fordon. Det kan bli vad du vill...en båt, en traktor eller buss! En mysig dag!
 
 
 Byxor och armband: kappAhl, Linne: H&M, Skjorta: Flash, Örhängen: Åhlens, Sandaler: Ecco
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: