stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dots!

Kategori: Mönstrat

 Dags för mönsterdag, och i min kalender står det prickigt. Valet faller idag på en vårgrön, mjuk och skön scarf, inköpt på Flash för ett par år sedan. Visserligen är det knappast vårlikt ute, utan mer svinkall vinter. Just därför är det extra roligt att klä sig i lite vårfärger. Till scarfen väljer jag en ljusbeige liten jacka, och basen under blir marinblå, med bootcutjeans från Lindex och en blus från Filippa K.
 
 
Gröna pyttesmå örhängen och ett armband med gröna stenar.
 
 
 
Piffade till det hela med ett par ljusbeiga pumps, som matchar jackan "på pricken" (vits vits eftersom det är en prickig dag...haha)
 
 
Jackan , med fina gulddetaljer, kommer från Esprit.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: