stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Turkos med knalligt blått blir flott

Kategori: Färg

Glad första advent!
 
 
 
Turkos är dagens färg, och då valde jag den här batik-mönstrade knytblusen. Eftersom den också innehåller riktigt knalligt blå inslag, så fick det också bli ett par riktigt knalligt blåa byxor därtill.
 
 
Även halssmycke och örhängen är knalligt blåa.
 
 
Efter lunchen gick jag en härlig promenad på ca 6 km med ett fikastopp på vägen. Under promenaden lyssnade jag vidare på Elena Ferrantes roman, "Min fantastiska väninna".
 
 
På eftermiddagen åkte vi och hälsade på äldsta dottern med familj. Vi köpte färdiga sallader till middag och sedan blev det kortspel för hela slanten. Det är så kul!
 
Nu på kvällskvisten har jag bakat pepparkakor. Degen gjorde jag i ordning redan igår, så den var bara att ta fram ur kylen. I år är det första gången som jag har bakat glutenfria pepparkakaor. De var lättbakade och smakade över förväntan.
 
 
 
Nu blir det lite glögg och pepparkaka med ädelost, och ett avsnitt av "Så myclet bätre" på Cmore.
 
 
 
Dagens outfit: Blus: Köpt i Miami, Byxa och svart top: H&M, Kängor: Rieker, Halsband: Köpt på marknaden Street på Södermalm, Armband: Gåva från mamma, Örhängen: Köpt på marknad i Tallinn.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: