stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Polkagris

Kategori: Mönstrat

Idag är det mönsterdag, och dags att kolla i garderoben efter något randigt. Jag valde en fräsch röd/vit-randig blus med vid ärm och brett knytskärp, som jag köpte i somras. Den har den typiska nedhasade ärmisättningen som varit het under 2017. Jag har provat ett antal blusar med denna typ av ärm förut, men tyckt att de bara får mig att se större ut...men den här blusen tyckte jag passade bra, mycket beroende på att man smalnar till midjan med skärpet.
 
 
Till det rödvita blev det fint med ett par marinblå byxor...men de ser svarta ut på bilden!
 
 
I morgon ska jag äntligen till frissan. Det är nära tre månader sen sist. Jag försökte få en tid redan innan min semester, samt även precis efter den, ...men frissan har varit bortrest vid båda tillfällena. Jag har ju gått hos henne  i 30 år så det är inte bara att gå till någon annan. Hon har blivit min vän. För att dölja utväxten har det blivit allt för mycket tuperingar, hårsprayande och locktångslockande, vilket har slitit på håret onödigt mycket. Varje gång jag borstat igenom håret för att få bort hårsprayen så har borsten blivit full med hår. Känns inte bra. De senaste dagarna har jag kört med hästsvans i stället.
 
Igår kväll kom lilebror med familj på kvällsfika. Så här gott och mysigt hade vi det. Haha.
 
 
 Blus: H&M, Byxor: Tiger,Örhängen: Glitter, Halsband: Åhlens
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: