stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

På god fot

Kategori: Accessoarer

I dag är det någon form av skodon som ska få sätta stilen för dagens outfit. Det fick bli en allväderskänga i MC-modell.
 
 
 Jag tänkte att det blir tufft med ett par smala svarta jeans, och lite feminint med en mjuk, mönsterstickad top med fin V-ringning både bak och fram. Skaften på kängorna har jag stoppat innanför byxbenen.
 
 
Piggade sedan upp det hela med lite korall/orange i kofta, halsband och armband.
 
I dag har jag äntligen varit till frissan. Känns underbart! Resten av dagen har jag ägnat åt att plocka bort sommarkläder och dito skor, samt i stället plockat fram lite mer vintriga saker. I och med våra höstresor till varmare länder har jag slitit ovanligt länge på sommarkläderna i år.
 
 
Kängor: Rieker, Byxor: KappAhl, Top: Lindex, Kofta: Flash, Halsband: Åhlens, Armband: Köpt i Karibien.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: