stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pigga upp det grå

Kategori: Färg

Rubriken kan syfta både på det urtrista vädret och på att styla en grå outfit. Färg behövs för att pigga upp en grå dag, och grått är en toppenfärg att matcha med riktigt knalliga färger. Starka färger får mig att bli glad!
 
I dag plockade jag fram min gråa prydliga kjol, och matchade den med en grå tröja med härligt blommönster i bl a rosa och lila. Till det blev det riktigt knalligt rosa strumpbyxor och ett dito skärp.
 
 
Ovanpå hela härligheten åkte min vinröda bomberjacka!
 
 
Redo för en tur till bibblan. Där ska jag ta en kopp kaffe i läshörnan, och läsa lite roliga tidningar. Troligen blir det också en sväng inne på Stadsnissionens loppis. Det var länge sedan sist.
 
I kväll kommer lillebror på gofika, dvs te samt mackor med Skagenröra.
 
 
 
Kjol: Filippa K, Top: Inköpt i Palma på butiken Punto Di Roma, Skärp: River Island, Strumpor: Indiska, Jacka: Wera
Stövletter: Rieker
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: