stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

vitt

Kategori: Färg

Färgdag igen och dags för vitt.
Först tänkte jag mig vitt från topp till tå, men så fick jag syn på den här fina topen. Det fick bli vitt och rött!
 
 
Topen har jag köpt av en släkting som driver ett eget klädmärke. Han designar det mesta själv, men den här topen är gjord av en tjej som tillhörde samma konstnärskollektiv. 
 
 
Det blev röda örhängen, kavaj och skor.
 
Idag har vi varit  till Ica Maxi och bunkrat upp med mat. Det var helt tomt i kyl oxh skafferi.
 
Eftermiddagen gick åt till att städa, tvätta och förbereda en enkel middag för lillebror som kom på besök på kvällskvisten.
 
 
 
 
Vi bjöd på toast Skagen till förrätt. Huvudrätten var en snygg sallad serverad med grillad majskyckling och tsatziki. Efterrätten blev ett fat med god ost, färska fikon, gul kiwi och physalis.
 
 
Det blev en trevlig kväll! 
 
När lillebror gick hem till sig, så vattnade jag alla blommor på balkongen. Då kände jag hur skönt och vindstilla det var. Jag tände lite ljuslyktor, hämtade en filt och lade mig i Baden-badenstolen. Underbart!
 
 
 
 
 
Top: Köpt via släkting, kavaj: Zara, Byxa: KappAhl, Skor: Softwear, Örhängen: keramikörhängen inköpta i samband meden semesterresa på Teneriffa.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: