stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Som en apelsin och problemkofta

Kategori: Färg

Igår kom vi hem från vår Norrlandstripp tidigt på eftermiddagen. Maken är på weekendresa med ett gäng kompisar, och kommer hem först i kväll, så jag fick rå mig själv i gårkväll och idag. Efter uppackningen i går kväll, så såg jag två filmer. Den första handlade om Englands premiärminister på 80-talet, Margaret Thatcher. Den andra filmen var "Fröken Julie" i regi av Liv Ullman. Jag gillade båda filmerna. Somnade vääääldigt sent på natten.
 
I dag är det färgdag och jag ska lysa som en apelsin, eftersom det är orange som är dagens färg!
 
Det blir ett orange linne och en blusskjorta i samma nyans, Jag passade på att också måla om alla naglar i orange. 
 
 
Till detta blev det vita capri-byxor samt accessoarer i guld....
 
 
 ....och även ett par glimmande sandaler
 
I morse sov jag länge, samt tog det väldigt lugnt på förmiddagen. Efter lunch bestämde jag mig för att ta en tur till stan, för ett besök på Joy och inköp av en ljusblå långkofta, som jag ångrade att jag inte köpte på shoppingturen i samband med Norrlandstrippen. Jag funderade både igår och idag, och kom fram till att koftan skulle bli ett utmärkt basplagg i min garderob. Passar till svart, marin, vitt och jeans, och även till ett par klänningar som hänger i garderoben, och som ska användas i höst med grova strumpor till. 
 
Väl hemma tycker jag tyvärr att koftan inte klär mig särskilt bra. I butiken upplevde jag den som nätt och välskuren, men nu tycker jag att den gör mig onödigt bred. Nej! ....den får tyvärr åka tillbaka till affären!! Surt!
 
Nu ska jag laga middag så den är klar när maken dyker upp om någon timme. Längtar efter honom!
 
Linne: Lindex, Skjorta: Flash, Byxor: KappAhl, Örhängen och halsband: Snö, Skärp: Köpt i Palma, Skor: Ecco
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: