stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

sååå grekiskt!

Kategori: Semester

Igår lade fartyget till på den grekiska ön Mykonos. Det var någon kilometer från kajen in till den lilla staden, men det gick båtbussar dit.
 
 
Här är båtbussen precis på väg att lägga till. Det första man går förbi när man kommit i land, är det lilla kapellet med klassiskt blå kupol.
 
 
Staden är så fin. Det är som att gå runt i en turistbroschyr för Grekland, hahaha!
 
 
Vitkalkade hus med färgglada snickerier och stenlagda smala gator och gränder med överdådigt blommande bougainvilla.
 
 
Många butiker och snygga skyltningar. Det finns allt från små klassiska souvenirshopar till galanta designmode-hus.
 
 
Little Italy är ett mysigt stråk med restauranger med vidunderlig utsikt mot havet. När jag tog det här fotot kom en kraftig våg som bröts mot muren, och mina fötter blev dyblöta!
 
 
Mykonos är känt för sina tama pelikaner. Den här var så söt där den kom vaggande!
 
 
 
Väderkvarnarna är en berömd och välfotograferad vy på Mykonos
 
 
Innan vi tog oss tillbaka till fartyget tog vi ett välbehövligt dopp här! Det svalkade skönt i hettan. Sedan gick vi tillbaka till fartyget i hettan. Det tog väl ca 20 minuter. Bra gjort!!
 
Så här blev kvälls-stassen
 
 
Top från Vero Moda, skärp från Lindex, kjol köpt second hand och skor från Rieker. Accessoarer från Edblad.
Kvällen fylldes som vanligt med en massa dansande.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: