stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Grått med knyt

Kategori: Färg

 I dag är det en grå dag, och ironiskt nog så står det "grått" i min kalender (haha). 
 
Jag väljer en av mina favorit-topar, som jag köpt billigt på second hand. Den är mjuk, tunn, skrynklar sig inte, har en ledig skön passform samt en fin V-ringning med snyggt pärlbroderi. Perfekt!
 
 
Jag känner för att liva upp det grå med en en riktig färgkick, så det får bli den här knallrosa stretchkjolen som hängt med i många år. Även rosa accessoarer plockades fram.
 
 
Jag kom på att göra en knut i sidan på topen. Jag trädde bara en liten silikonsnodd (egentligen tänkt till håret)  i sidan på topen. Enkelt men effektfullt!
 
 
På fötterna ett par gråbeiga sandaletter med bastant klack. Så sköna att gå i.
Redo för en lunchdate med en väninna. Det ska bli kul!!
 
Top: Second hand, Kjol: Flash, Armband: Snö, Örhängen: Åhlens, Skor: Rieker

Kommentarer


Kommentera inlägget här: