stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

En dag på stranden....och så lite shopping

Kategori: Semester

 I går kom vi till Civitavecchia, som ligger ca  6 mil norr om Rom. Härifrån går det ett snabbtåg till Rom, men vi stannade kvar och valde att ta en dag på stranden....men vi höll oss i skuggan. Det är galet varmt ute!!! Vi har varit i Rom förut och kände inte för att traska runt på Roms stekheta gator. Nej det var så mycket mysigare att ta det lugnt på stranden.
 
 
Dags att ge sig iväg. Den tvådelade baddräkten är på, så man slipper byta om och krångla på stranden.
 
 
Först tog vi en liten shoppingtur. Alla butiker har air condition, så det är dubbelt nöje att titta in i dem.
 
Mesta tiden spenderade vi i en stor butik som hade riktigt bra rea. Dottern köpte en snygg lilablå top i trikå med spets för 5 euro och en marinblå bomullskofta för 3 euro. Maken hittade en snygg kortärmad skjorta för 10 euro och jag hittade ett solgult spetslinne för 5 euro.
 
 
Jag hade dagen innan sett detta fina skyltfönster och blev inspirerad att kombinera svart och gult.
 
 
Tyvärr var den här butiken stängd så jag fick inte chansen att kolla in rean där.
 
På stranden gjorde vi som alla andra, nämligen försökte hitta en plätt i skuggan
 
 
Här huserade vi, förutom när vi tog ett dopp. Stranden var småstenig och det rullade in ganska stora vågor, så det var lite svårt att ta sig i och ur vattnet. Men det svalkade härligt.
 
 
 
På väg tillbaka till hamnen i värmen!
 
Här har jag klätt mig fin inför kvällens begivenheter. Det var tema "fifties & sixties" på dansgolvet, så jag tyckte det passade bra med den här färgglada klännngen i 50-talsstil. Jag köpte den på Lindex för några år sedan. Kul kväll!!
 
 
 Självklara accessoarer blev pärlor i rosa från Snö of Sweden. Vitt skärp från Flash.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: