stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Så på pricken!

Kategori: Mönstrat

Idag ska jag pricka in något prickigt, vilket är en utmaning eftersom jag inte har mer än ett prickigt plagg, nämligen min marinblå kortärmade top med små grå prickar. Den har jag använt rätt mycket på senaste tiden så det känns inte särskilt inspirerande att utgå ifrån den!. För övrigt i prickväg har jag 4-5 scarves, Jag funderade länge på en liten kvadratisk turkos scarf, Jag fantiserade en kort stund över en stor vårgrön schal men jag fastnade sedan snabbt för en pytteliten rosaprickig sak.
 
 
 Jag knöt den runt halsen på 50-talsvis, dvs med snibbarna på sidan av halsen. 
 
 
Örhängens från SNÖ samt den lilla blusjackan stämde i färg till 100%. Jag känner mig nästan som en av the Pink ladies i musikalen Grease.
 
 
Eftersom scarfen satte en 50-talston så fortsatte jag i den andan och plockade fram ett par svarta slacks, en svart ärmlös top och ett resårskärp.
 
 
Snyggt med svarta pumps, men snyggast hade det varit med ett par ballerinor. Frisyren blev förstås hästsvans!
 
 
 
 På väg till tunnelbanan och jobbet med nymålade rosa naglar.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: